چطور میتونم ماشینمو تعویض پلاک کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۴ #66420941

سلام
بنده ۴ سال پیش یه خودرو از دلال خریداری‌ کردم که این شخص وکالت فروش و تعویض پلاک از صاحب سند داشت و این وکالت و به نام من تغییر داد و مبلغ معامل و رو گرفت حالا پلاک اون ماشین مشکل قضایی داشته و من بعد این مدت تونستم دستور رفع توقیف از قاضی پروندش بگیرم الان که تاریخ اون وکالت تموم شده و خود شخص و نتونستم تا حالا پیدا کنم چطور میتونم ماشینمو تعویض پلاک کنم؟؟ ضمنا موقع معامله قولنامه ننوشتیم ولی مدارک ماشین دستمه بیمه به اسم خودمه و برگه های پارکینگ به اسم منه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال به طرفیت فروشنده و مالک تقدیم کنید

با تقدیم دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو و معرفی شهودی که در جریان معامله قرار داشته اند میتوانید نسبت به دریافت حکم از شورای حل اختلاف امیدوار باشید .