بردیم برای تعویض پلاک گفتن ماشین دو تیکه هست پلاک نمیشه، چطور اقدام قانونی نماییم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۹ #66379702

سلام خسته نباشید ما یه ماشین خریدیم فروشنده وکالت یک ماهه داد معاینه فنی نداشت تا ما ماشین رو تعمیر کنیم و فنی بگیریم ۲۰روز گذشته ده روز از وکالت مونده بردیم برای تعویض پلاک گفتن ماشین دو تیکه هست پلاک نمیشه به صاحب سند زنگ زدیم گفت من فروختم تموم شده برو شکایت کن رفتیم برا شکایت کلانتری ف ستاد برای نامه گرفتن از شهرک تعویض پلاک اونجا ندادن فرستادن دادگستری الان موندیم چیکار کنیم آیا راهی هست برای شکایت؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید تشریف ببرید آگاهی ماشین تو پارکینگ بخوابانید کارشناسی بشه تشکیل پرونده دادسرای راهور و رسیدگی و صدور حکم به جریمه که با پرداختش شاسی مورد تایید قرار میگیره و تعویض پلاک میکنید. کل پروسه ده روزی طول می‌کشه.