آیا میتوانم با مراجعه به سازمان اوقاف کل استان تهران با اطلاع موضوع و پیوست مدارک موجود شکایت و تقاضای بازرسی و مشخص نمودن موضوع را بنمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۰ #66379337

پدر بنده سال ۶۶ یک قطعه زمین اوقافی در اطراف تهران خریداری که بصورت اجاره نامه با دفتر تولیت یک برگ اجاره نامه زمین مزروعی غیر متصرفی که حق ریشه متعلق به مستاجر است تنظیم نموده سپس در سال ۸۲ نسبت به انتقال آن به فرزندش اقدام نموده البته هیج پولی پرداخت نشده از طرف فرزند و در سال ۸۶ برادرم اقدام به انتقال مورد اجاره به اشخاصی نموده و یک مبایعنامه هم مابین آنها تنظیم و مبلغ ۱۶۰ میلیون تومان هم پول دریافت کرده و سپس اجاره نامه هم بین تولیت و مستاجر جدید تنظیم شده و شخص برادرم نیز در آن اجاره نامه بعنوان ضامن امضا نموده و اینکه پدرم سال ۸۸ فوت نمودند و اکنون متوجه شده ایم که بتازگی همان خریداران مجدد با برادر بنده یک قرارداد و اجارنامه در دفتر تولیت تنظیم نموده اند و اداره اوقاف اعلام نمود که در سوابق موجود اسا و به تولیا مراجعع و پاسخگو باشند که دفتر موقوفه تحت هیچ عنوان جواب نمیدهد و نه مدرکی ارایه میکند و نه زیر بار میرود اکنون باید چه اقدامی کرد

مشاوره حقوقی وقف
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط بعنوان گزارش دهنده می توانید به اوقاف مراجعه و گزارش خود را ارائه نمایید

با احترام . برادر شما مال غیر را اجاره داده است حتی اگر همان خریداران باشند چرا که یک بار مال مورد نظر توسط برادر شما به مستاجرین جدید( همان خریداران که در حال حاضر مالک ان محسوب میشوند) انتقال داده شده است .در این قرارداد بعلت وجود ضمانت برادر شما شیطنتی در کار دیده میشود.