آیابا این شرایط می توان اصالت کپی برابر اصل مبایعه نامه را ثابت کرد ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۲۲ #66362128

سلام
حدودا ۳۰ سال پیش طبق مبایعه نامه عادی قطعه زمینی به من واگذار شده، حالا مبایعه نامه اصلی به طریقی (سرقت غیر قابل اثبات) رسیده به دست یکی از ورثه فروشنده که فوت کرده هست که ادعا می‌کند دست من نیست.
کپی برابر اصل مبایعه نامه موجوده ولی تنها یکی از شاهدین زنده است
شبیه این مبایعه نامه مربوط به قسمت جلویی زمین دست دوست بنده میباشد که در یک روز خریداری شده
ورثه اقدام به تصرف عدوانی ملک کرده اند
میخواستم ببینم آیا امکان داره با کپی برابر اصل و اون یک نفر شاهد بتونم اصالت مبایعه نامه رو ثابت کنم و به حق خودم رو اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله میتوانید .

شما با قولنامه که در دستتان هست اقدام به طرح دعوی بطرفیت متصرف نموده حال چنانکه صحت معامله مورد ایراد قرار گیرد میبایست نسبت به اثبات ان و اینکه شما عقد قرارداد نمودید و ثمن معامله را پرداخت نمودید را به اثبات برسانید که در این شرایط شهادت شهود نیز موثر خواهد بود

سلام . چنان چه شما دلیلی مبنی بر پرداخت وجه به فروشنده داشته باشید با معرفی شاهد و تصرفات سی ساله خود که می تواند اماره ای بر مالکیتتان تلقی شود دعوی خود را اثبات کنید . ارائه کپی برابر با اصل لازم است اما اگر خوانده به آن ایراد بگیرد و اصل آن ارائه نشود ، علی القاعده از عداد دلایل خارج می شود . اما مانع این نیست که با ادله دیگر دعوی خود را اثبات نمایید .

با سلام بله