باید از چه طریق و تحت چه عنوان از فروشنده یا صاحب سند شاکی شود تا زودتر به نتیجه برسد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۲ #66361705

با سلام
خسته نباشید

شخصی در تاریخ ۹۹/۴/۱۰ یکدستگاه خودروی ۲۰۶ را پس از رویت مدارک کامل و در حالی که سند خودرو بنام آقای الف بوده طی انعقاد قرارداد عادی از آقای ب خریداری نمود و قرار شد وی ظرف ۵ روز نسبت ب انتقال سند اقدام نماید که خلف وعده نمود و خریدار دادخواست الزام ب تنظیم سند خودرو بطرفیت نامبردگان ارائه نموده در ادامه و طی استعلام صورت گرفته از راهور خودروی مذکور دارای دستور توقیف صادره از اجرای احکام شعبه اول حقوقی (بخاطر بدهی ۹میلیونی آقای الف به آقای ج) به تاریخ ۹۸/۱۲/۲۱ بود که شورای حل اختلاف با استناد به این موضوع رای عدم استماع دعوی صادر نمود....
مجدد درتاریخ ۹۹/۶/۲۰ یک مورد توقیف دیگر (بخاطر طلب مهریه بطرفیت الف-صاحب سند-) از طریق اداره ثبت داخل سیستم برای خودرو ثبت شده!
خریدار تحت عنوان فروش مال غیر از آقای ب شکایت کرده ک دادیار اعلام داشته این موضوع از مصادیق فروش مال غیر نمی شود...

همچنین دادخواست اعتراض ثالث به عملیات اجرایی برای توقیف اول داده که نتیجه ای در بر نداشته و رد شده و اعتراض به توقیف دوم نیز علیرغم گذشت سه ماه تاکنون نتیجه ای نداشته!

حال خریدار خواهان نگه داشتن خودرو می باشد و نمیخواهد دادخواست ابطال معامله دهد و بدنبال احقاق حق و فک پلاک و انتقال سند خودرو می باشد....

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اولویت با نامه توقیفی است که قبل از قرارداد نوشته شده است و کسی که اولین شکایت را کرده اول طلبکار است و طلب خود میرسد تا اخرین شاکی .شما میتوانید از فروشنده مطالبه خسارت و وجه کنید

با توجه توقیف اموال هرگونه معامله نسبت به آن ، معامله انجام شده از سوی توقیف کننده (ذینفع) قابل ابطال خواهد بود

معامله اموال توقیف شده غیر نافذ بوده درصورت عدم تنفیذ شخصی که بنحوی وی توقیف گردیده تنفیذنشود باطل خواهد بود

درود
معامله اموال توقیف شده غیر نافذ است و اگر شخصی که به نفعش توقیف شده تنفیذ نکند باطل است.

سلام
با توجه به اینکه خودرو تحت توقیف بابت بدهی های دیگر فروشنده می باشد و امکان مزایده آن هست به نفع خریدار است که هر چه سریع تر نسبت به فسخ قرارداد اقدام کند یا رضایت شکات خودرو را بگیرد.

تنها در قالب اعتراض ثالث و اثبات معامله امکان احقاق حق وجود دارد . در صورتیکه دادگاههای توقیف کننده خودرو معامله را نپذیرفته و اعتراض ثالث را رد کنند چاره ای جز ابطال وجود ندارد .