زوجه با رد شدن ۱۳ بار دادخواست طلاقش طی ۹ سال میتواند باز درخواست طلاق کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۵۵۸ #66349645

سلام و خدا قوت.
بنده سال ۸۷ با خانمی عقد کردم و دو ماه بعد عقد به اختلاف خوردیم و خیلی سریع مهریه را به اجرا گذاشت و در حال دریافت است و چند سال هم هست که ماهانه نفقه هم میگیرد و از ان زمان تا فروردین ۹۶ ۱۳ بار دادخواست طلاق داده و همگی رد شد.به ایشان پیشنهاد دادم از مهریه بگذر تا طلاقت بدم قبول نکرد در حالی که ملیاردها تومان پول دارن خانواده اش. امروز دوباره برام پیام اومد از ثنا که باز دادخواست طلاق دادن و پیام داد اگه طلاقش رد بشه خودکشی میکنه حال چند سوال دارم ممنون میشم جواب دهید
۱.ایشان تا چند بار میتوانند تقاضای طلاق کنند؟
۲.اگر خود کشی کنند من مقصرم؟
۳.ایشان در حال حاضر ۳۰سال سن دارد و میگوید به قاضی میگم من هم میخام دوباره ازدواج کنم و ارزوی مادر شدن رو دارم و اگر قاضی رد کرد به قاضی میگویم خودکشی میکنم آیا دلیل موجه برای قاضی میباشد؟در حالی که هم نفقه میدم هم مهریه میدم و هم برای روابط زناشویی پیشنهاد میدم ولی خودشان قبول نمیکنند

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.ایشان تا چند بار میتوانند تقاضای طلاق کنند؟
* تعیین مدت و زمان در ارایه دادخواست طلاق وجود ندارد و هر وقت و دفعه میتوان دادخواست طلاق داد.
۲.اگر خود کشی کنند من مقصرم؟
* خیر خودکشی جرم نیست که دیگری را بخاطر آن محکوم نمود .
۳.ایشان در حال حاضر ۳۰سال سن دارد و میگوید به قاضی میگم من هم میخام دوباره ازدواج کنم و ارزوی مادر شدن رو دارم و اگر قاضی رد کرد به قاضی میگویم خودکشی میکنم آیا دلیل موجه برای قاضی میباشد؟در حالی که هم نفقه میدم هم مهریه میدم و هم برای روابط زناشویی پیشنهاد میدم ولی خودشان قبول نمیکنند.
* خیر این دلیل قانع کننده ای نیست و زوجه میتواند عسر و حرج خود را به دادگاه اثبات یا از طلاق خلع مبارات استفاده نماید .

در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

خودکشی باعث نمی شود که ایشان حکم طلاق بگیرد یا شما مقصر باشید!
در صورت عدم تمکین به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

عدم زندگی مشترک به مدت طولانی نشانه ای از کراهت و قرینه ای است که قاضی در کنار سایر دلایل به آن توجه خواهد کرد

با سلام میتوانند دادخواست دهند لیکن باید عسر و حرج خود را با دلیل یا قرینه مثبته اثبات کنند
خودکشی جرم نیست لذا معاونت و مشارکت در خودکشی هم غیر از قانون جرایم رایانه ای جرم انگاری نشده است