طرح مجدد الزام به تمکین زوجه با تهیه مسکن و اصلاح رفتار

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۷ #66337377

با سلام، زوج هستم. یک‌سال است که همسرم منزل را ترک کرده، دعوای الزام به تمکین طرح کردم، به خاطر ضرب و شتم و بیم ضرر جانی زوجه رد شد. در دادگاه تجدیدنظر نیز به خاطر پیامک‌های توهین آمیزی که فرستاده بودم باز هم دعوی رد شد، اما اکنون سعی در اصلاح رفتارم دارم و پیامک‌های محبت آمیز به همسرم دادم و واسطه برای بازگشت فرستادم و مجدد دعوای الزام به تمکین داده‌ام. این بار دلیل قانع کننده‌ای ندارد، حق مسکن هم ندارد اما با بازگشت به منزلی که اجاره کردم برای زندگی موافق نیست و اظهارنامه برای مراجعه زوج درمانی هم فرستادم ولی توجه نکرد و و معتقد هست جلسات متعدد برای زوج درمانی لازم است نه یک‌بار. آیا این‌بار دعوی الزام به تمکین منتج به نتیجه خواهد شد؟ چه دلایلی می‌تواند دعوی را رد کند؟ از راهنماییتون بسیار سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.برداشت من این بوده که واقعا تغییر رویه دادین و قصد زندگی توام با آرامش دارین.اگر این گونه است، به شما تبریک می گویم،ان شاءالله این تغییر رویه شما برای قاضی هم اثبات میشه و به نفع شما رای میده و مهمتر از قاضی ان شاالله همسرتان قانع میشه و اساسا نیازی به رای دادگاه نیست.

درصورت فراهم کردن شرایط زندگی مشترک و اصلاح رفتار زوجه باید تمکین کند.

با سلام
تمام تلاشتان را در جهت اثبات تغییر رویه، به کار بندید، حتی می توانید برای نتیجه گیری بهتر به وکیل دادگستری وکالت اعطا کنید ولی در نهایت تصمیم گیری با قاضیست که ادله شما را بپذیرد یا نپذیرد.

با سلام
داد خواست خودرابا تقدیم احترام،وتعهددر اصلاح رفتار وگفتار عادلانه وسبک زندگی سر شار از آرامش بیان کنید.از محضر قاضی تقاضای رسیدگی را داشته باشید.
موفق باشید

سلام در صورتی که مدت زمان حداقل یک سال از رد دعوی تمکین گذشته است با تهیه منزل و اسباب و اثاثیه در شان زوجه میتوانید مجددا طرح دعوی نمایید

سلام
دوست عزیز درخواست خود را مبنی بر ندامت و پشیمانی در این مورد به دادگاه تقدیم نماید، ولی نهایتا تصمیم گیرنده قلضی محترم خواهد بود

سلام در خصوص مورد ذکر شده تصمیم با مقام قضایی است