مرا بلاتکلیف گذاشته و تهمت میزند، چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۷ #66311474

سلام خدمت وکلا گرامی.قبل از ازدواج با پسری دوس بودم و با اچاره خانواده و باهاش رستوران و ... رفتیم و عکس گرفتیم و اخلاقمون نگرف تمام کردیم بعد از یه سال با شخصی دیگه ازدواج کردم و نامزد رسمی هستم ایشون اون عکس دیده عکس در کنار هم بودیم و سلفی بوده عنگ بی عفتی به من میزنه همه جا ابرو برده و تهمت میزنه میشه کتمان کنم این مسله در دادگاه و ایا این عکس خیلی مهمه در نظر قاضی باکره هستم ممنون میشم جواب بدین نمیخام طلاق بگیرم ولی ایشون منو نمیخاد و بلاتکلیف گذاششته ۸ ماه نه نمیاد نه میره. فقط نفقه ۲۰۰ میده. میگه با این بودی پس قبلش با چن نفرم بودی خاهش میکنم راهنمایی فرمایید ممنون

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به اتهام افتراء علیه ایشان اقامه دعوا کنید لیکن بهتر است با مذاکره مشکل را حل کنید

سلام
می‌توانید بابت تهمت وافترا شکایت کنید و اگر ادعایی دارد اثبات کند.بهترین راه این است که ابتدا به مشاوره خانواده مراجعه کنید.

سلام این موضوع نمیتونه دلیل برای صدور حکم علیه شما بشه ، توصیه میکنم از مشاور خانواده باتجربه استفاده کنید تا مشکلات تون رو با مذاکره حل کنند

به عنوان جرم افترا می توانید علیه ایشان شکایت کنید باکره گی از طریق پزشکی قانونی مشخص خواهد شد و پس از اعلم نظریه پزشکی قانونی اتخاذ تصمیم خواهد کرد

سلام می توانید بابت تهمت وافترا شکایت کنید و اگر ادعایی دارد ثابت کند ودر مورد باکره بودن می توانید نامه پزشکی قانونی در رد ادعا در صورت لزوم ارائه دهید. و در خواست تعیین تکلیف نمایید.