ناقص بودن مبایعه نامه به دلیل نبودن امضای همه وراث معتبر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۵۵۹ #66308724

در زمان تنظیم مبایعه نامه فقط بنده آن را امضا کرده ام و بقیه ورثه نیز قرار بود بعد از تکمیل مدارک برای امضای مبایعه نامه اقدام کنند که بعد از فوت یکی از ورثه و مشکلات پیش آمده ( ورثه فوت شده شوهر خاله بنده بودند که بعد از عقد قرارداد فوت شدند و یکی از فرزندان ایشان مجهول الامکان است ) امضاها ناقص مانده و یک سال از زمان عقد قرارداد میگذرد.
با این قولنامه کاری میتوان از پیش برد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فقط اشخاصی که آن را امضا نموده اند دارای مسئولیت میباشند و سایرین مسئولیتی نخواهد داشت

باسلام
قاعدتا در زمان تنظیم مبایعه نامه باید همه وراث حاضر باشند اما در حالی که احدی از وراث حاضر به امضا نیست،معمولا قرارداد منعقد میشود و سهم آن وراث را به اندازه سهم الارثش کنار میگذارند و برایش لحاط میکنند

نسبت به سهم وراث امضا کننده معتبر است

مبایعه نامه فقط نسبت به امضا کنندگان مفید فایده میباشد و اثر دارد کسانی که آن را امضا نکرده اند مسول نمی باشند

با سلام
فقط صرفا نبست به کسی که مبایعه‌نامه رو امضا کرده به دلیل مسوولیت در برابر امضا خودش تحت شرایطی و چه دعوایی باشه میتوان سندیت داشته باشد