زمان پیامک دادخواست تعدیل چه وقتی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۷ #66267899

سلام و خدا قوت
میخواستم بدونم اگر وکیل بنده دادخواست تعدیل اقساط را برای بنده در دفتر خدمات قضایی ثبت کند چقدر زمان میبرد به بنده پیامک بیاید چون بنده ۳۱ شهریور موعد پرداخت اقساطم هست اما هنوز پیامکی جهت تایید دادخواست به من نیومده

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه ارجاع پرونده ها اخیرا دچار تاخیر زیادی شده و بعضا تا یگ ماه نیز زمان می برد . بهتر است حضورا موضوع ارجاع را پیگیری کنید تا زودتر به نتیجه برسد .

با سلام
اصولا زمان مشخص و دقیقی قابل ارائه نیست.

اصولا تا یک هفته لیکن با توجه به شرایط کنونی زمان مشخصی نمی توان تعیین کرد
وکیل با کد رهگیری دادخواست تقدیمی می تواند در کارتابل خود روند را مشاهده کند