دعاوی کسی که به موجب اقرارنامه رسمی پیشین حق هرگونه هر ادعا و اعتراض احتمالی نسبت به پلاک مذکور را از خود سلب نموده نیست، در دادگاه قابلیت استماع دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۲ #66237070

خانه ای را از دختری که دارای صلحنامه رسمی و سپس اقرارنامه رسمی از مادر خویش بود طبق مفاد و شروط زیر به صورت قانونی خریداری میکنیم؛
*مفاد صلح نامه(محاباتی با شرط حق فسخ)؛
۱. اسقاط خیارات خصوصا خیار غبن ب استثنا حق فسخ ۵۵ ساله ب نفع مادر(مصالح)
۲. حق منافع مادام االعمر با مصالح
۳. حق منع انتقال مادام الحیاط از سوی متصالح (دختر)
*مفاد اقرارنامه (اعراض شروط ضمن العقد صلح نامه با توافق طرفین (مصالح و متصالح) و درج اثر انگشت هر دو در سند اقرار؛
۱. اعراض حق فسخ و استیفای منافع مادام العمر نسبت به ۶ دانگ عرصه و اعیان
۲. اسقاط هرگونه حقی اعم از عینی فرضی تصوری احتمالی و ... نسبت به عرصه و اعیان و منفعت پلاک
۳. اسقاط و سلب هر گونه ادعا و اعتراض احتمالی نسبت به پلاک
مادر پس از دو سال شکایت کرده دختر حق نقل و انتقال نداشته و خواستار ابطال اسناد شده، ایا به موجب مفاد اقرارنامه رسمی ایشان مبنی بر صلب "هر گونه ادعا و اعتراض احتمالی نسبت به پلاک"میتوان در خواست رد دعوای مادر (مقر) و دعاوی دیگر ایشان را از دادگاه درخاست کرد؟

مشاوره حقوقی صلح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاعدتا در صورتیکه اقرارنامه موخر بر صلح نامه تنظیم شده باشد حتی بدون در نظر گرفتن اسقاط حق اعتراض ، دادگاه باید مستند به مفاد اعراض شروط صلح در اقرارنامه رسمی مبادرت به رد دعوی نماید .