برای پرداخت نفقه همسرم مدارکی دارم درصورتی که شورای حل اختلاف توجهی نکند پرونده به دادگاه ارسال می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #66227389

همسرم دادخواست عدم دریافت نفقه کرده.درشورای حل اختلاف حاضر شدم و پرینت تمام واریزی ها رو نشون دادم.کارشناس شورای حل اختلاف گفت من مبلغ نفقه رو تعیین میکنم ولی برای اثبات واریزی ها و استعلامشون بعدا که پرونده رفت دادگاه از قاضی بخواهد ولی در هرصورت من کارشناسی میکنم ومبلغی تعیین میکنم.آیا حرف کارشناس شورای حل اختلاف درسته؟الان من میتونم برای اثبات واریزی ها کاری کنم یا باید صبر کنم پرونده برود دادگاه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کارشناس صرفا در خصوص موارد ذکر شده در نظریه کارشناسی اظهارنظر میکنید و ارائه مدارک و مستندات پرداختی نزد شعبه و قاضی شورا خواهد بود و همچنین میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید . پیشنهاد میشود اظهارات خود را قالب یک لایحه و پیوست مدارک استنادی به شعبه تقدیم کنید

با سلام..
شما باید منتظر باشید تا قاضی دادگاه خانواده ارجاع امر کارشناسی نفقه را بدهد...بعد مشخص نیست که همان کارشناس تعیین شود،بنابراین و در هر صورت کارشناسی که تعیین گردد با توجه به شرایطی که میدانید چگونه نفقه تعیین میگردد(وضع مالی و شئونات زندگی زوجین و وضع مالی شهروندان آن شهر که همان عرف نفقه شهربزرگ با کوچک است) نفقه را مشخص میکند که البته حق اعتراض هم خواهید داشت...بعد از مشخص شدن، مبالغ واریزی شما محاسبه و از مبلغ تعیین شده (نفقه جاری یا نفقه معوق، که بستگی به درخواست همسر شما دارد که چه نفقه ای را درخواست کرده باشد)کسر میگردد..