شکایت از حراست سازمان اتوبوسرانی بابت عدم استرداد وسایل و مصادره

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۳ #66218936

سلام خسته نباشید، من بازرس خط سازمان اتوبوسرانی ..... هستم، از حراست سازمان خودمون تعدادی وسیله که سه دوربین فیلمبرداری و یک وای‌فای و یک کوادکوپتر حرفه‌ای تحویلشان دادم که بعد از چک کردم بهم پس بدن، اما یک سال از این موضوع گذشته و بهم پس نمیدن حتی رئیس حراست بهم گفت مصادره شد! در صورتی که بدون حضور من امکان نداره اموال رو مصادره کنند، به چه جرمی؟ خواستم ببینم باید به کجا مراجعه کنم برای حل این مسئله و آیا بعد از شکایت و پس گرفتن اموالم امکان این هست که بخوان به هر دلیلی باعث اخراج شدنم بشن؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست استرداد اموال علیه افرادی که مسولیت تحویل دارند بدهید .

با درود ،ابتدا از دفتر خدمات الکترونیک قضایی به کسانیکه وسایل را تحویل داده اید ، اظهارنامه رسمی جهت استرداد وسایل ارسال نمایید و مهلت چند روزه بهشون بدین، اگر در مهلت مذکور تحویل ندادند، دادخواست الزام به استرداد وسایل مطرح نمایید.
البته بهتر است توسط متخصص حقوقی اقدام نمایید.
اخراج شما هم بستگی به نوع قرارداد کاری و مفاد و شرایط ضمن قرارداد شما با سازمان مذکور دارد.

سلام ایاهنگام تحویل وسایل به حراست رسید دریافت کردید؟به چه کسی تحویل داده اید؟باتنظیم دادخواست استرداداموال وضمیمه کردن دلایل به دادخواست شکایت خود را مطرح کنید.

سلام امکان طرح دعوای حقوقی مبنی بر استرداد اموال برای شما وجود دارد، در خصوص اخراج صرف طرح دعوا عاملی برا اخراج نخواهد بود

با سلام
دوست گرامی شما، با مراجعه به دادگستری
دادخواست خودرا مبنی بر استرداد اموالتان‌به طرفیت
شخصی که تحویلشان داده اید مطرح نمایید
خیر نمی‌توانند،باعث اخرج شما شوند
باید دلایل وعدم نارضایتی از شما داشته باشند.
که بتوانند،زمینه ی پرونده کنند.
موفق باشید

با سلام بله دادخواست استرداد وسائل را دهید و فاکتور خرید را ضمیمه کنید

سلام اگر اموال شخصی شما بوده ابتدا اظهارنامه و پس از آن دادخواست استرداد اموال را مطرح نمایید