در سامانه نوشته شده وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین تجدید تعیین گردید؛ چه معنی داره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۷ #66217853

سلام ببخشید یک سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
زوج در منزل مسکونی مشترک اقدام به تخریب گوشی زوجه و وسایل منزل کردن و با تماس با کلانتری مدعی شدند که زوجه این تخریب رو انجام داده. در صورتجلسه طرفین شاکی بوده و هر دو طرف اتهامات رو انکار و دیگری رو متهم کردن و فقط زوج و زوجه برگه صورتجلسه رو امضا کردن که بیانگر عدم حضور شاهد میباشد. زوج علیه زوجه شکایت کردند واستشهادیه ای به دروغ از دوستان و اشنایان تهیه کردن پرونده در جریان میباشد.بنده نیز متقابلا شکایت کردم ولی به دلیل عدم وجود شاهد مجبور به استرداد پرونده شدم.بنده تا الان یکبار فقط به شورا احظار شده و اتهامات رو انکار کردم دلیل احظار نکردن بنده به دادگاه جهت توضیح رو نمیدونم امروز در سامانه نوشته شده وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۰۵ تعیین گردید.چه معنی داره؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل نواقص تحقیقات و اظهارات ، که بایستی اظهارات طرفین دعوی نیز اخذ میشد نهایتا اتخاذ تصمیم از سوی دادگاه به تاریخ فوق موکول شده است و بایستی تا ان تاریخ اظهارات شما اخذ گردد .

در صورت لزوم حضور و ارائه توضیح شما؛ حتما ابلاغ به شما صورت میگیرد. وقت نظارت را دادگاه برای اقدامی در پرونده تعیین می نمایید.

سلام
معنای این عبارت آن است که طرفین بایستی تا قبل از تاریخ ۵ آذر ۱۳۹۹ برای ارائه توضیح و پرسش و پاسخ احضار شوند و مرجع رسیدگی کننده در تاریخ مذکور پرونده را بدون حضور طرفین بررسی نموده و دستور یا تصمیم لازم را صادر خواهد نمود.

در حال رسیدی در تاریخ مشخص شده می باشد