حق فرزندان از حقوق دریافتی پدر در قید حیات و همسر چیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۲ #66211432

سلام ..

سه فرزند یه دختر ۱۹ ساله دو پسر کوچیکتر از سن قانونی؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام سوال واضح نیست . حقوق در زمان حیات متعلق به خود فرد است ولی درصورت مطالبه نفقه و عدم پرداخت نفقه ، می توانید با دستور قضایی تقاضای کسر از حقوق دهید .

بادرود حقوق دریافتی هرکس تازمانی که درقید حیات است متعلق به خودش می باشد فقط پدر مکلف به پرداخت نفقه فرزندان می باشد

با سلام تا زمانی که پدر در قید حیات است هیچ ارثی به کسی نمیرسد مگر خودش بخواهد ولی برای نفقه بچه ها و مادر باید مقداری در نظر گرفته شود

سلام مستمری متعلق به پدر هست و فرزندان هیچ سهمی از آن ندارند.

تنها در صورت عدم پرداخت نفقه توسط ایشان امکان اقامه دعوا و توقیف حقوق تا یک چهارم وجود دارد. در غیر این صورت شما نمی توانید تصریفی در اموال ایشان از جمله حقوق ایشان نمایید.

من متوجه نشدم حقوق مربوط به چه کسی است ولی قاعده تقسیم به تعدادنفرات

با درود صاحب حقوق می‌بایست نفقه افراد واجب نفقه خویش را بپردازد و فرزندان و حتی همسر حقی بر حقوق ایشان ندارد اگر نفقه تادیه نمی‌شود مبتوان دادخواست داد