از من با عنوان ادم ربایی و لواط شکایت شده، چگونه دفاع کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۴ #66200742

از اگاهی برام زنگ زدن رفتم اگاهی به جرم ادم ربایی و لواط در یک سال قبل که نه مدرکی داره نه هیچی منم اصلا نمیدونم داستان چیه نه نامه پزشک قانونی نه چیزی منو با وثیقه فرستادن خونه گفتن زنگ میزنیم خانواده شاکی دم در اگاهی منو کتک زدن الان چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی می‌توان طرح شکایت کرد

درود می توانید در خصوص ضرب و شتم ایشان شکایت نمایید

"با سلام"
در خصوص ضرب و شتم ایشان شکایت نمایید
اگر مدارکی نداشته باشند جرمی که به شما نسبت میدهند رد میشود

با سلام
اولا به جهت ضرب و شتم شما توسط شاکی ، بایستی سریعا اقدام به شکایت کیفری با داشتن مدارک و شهود اقدام نمایید تا به پزشکی قانونی نیز معرفی گردید و اینکه در صورت عدم مدارک و ادله کافی برای اثبات محکومیت شما ، پرونده قرار منع تعقیب به دلیل نداشتن ادله صادر خواهد شد .

در صورت عدم ارائه مدرک و دلیل بر اثبات جرم نسبت به شکایت مطروحه قرار منع تعقیب صادر خواهد شد . در خصوص ضرب و جرح شاکی و خانواده وی نیز میتوانید شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح و پیگیری کنید .

سلام.شاکی باید اتهامات وارده را اثبات کند.