زمینی که ۵۰ سال تحت تصرف شخصی باشد آن شخص مالک شناخته میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۷ #66169237

سلام زمینی به مدت ۵۰سال تحت تصرف پدر بزرگ و پدرم بوده ولی سند مشخصی برای زمین وجود نداره حالا کسی شکایت کرده که زمین برای پدرم بوده و شما به زور تصرف کردید با توجه به این که اون شخص هم مدرک خاصی نداره جز یه مصالحه نامه خواستم بدونم چه کسی مالک زمین شناخته میشه

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.پاسخ این سوال نیازمند بررسی دقیق می باشد.لیکن به طور کلی با احراز تصرفات سابق از طریق کارشناسی و معاینه محل و شهادت شهود امکان اثبات مالکیت وجود دارد.

با سلام
در این مورد بایستی متن صلح نامه مطالعه شود

در مواردی که هیچ یک از دو مدعی دارای سند و مدرکی برای اثبات مالکیت نباشند ، تصرف یکی از آن دو میتواند قرینه ای بر مالکیت تلقی شود . البته باید متن صلح نامه مورد اشاره نیز بررسی شود .

سلام
در این خصوص دادخواست اسناد و مدارک طرفین را بررسی عنداللزوم از نظر کارشناسی و شهادت شهود و تحقیقات محلی استفاده و در نهایت اتخاذ تصمیم می کند.