آیا نسبت به عدم پرداخت مهریه می توان اعاده دادرسی نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۳۳ #66161138

همسر بنده مدخوله بوده و خودش رو با ترفندی به بنده دوشیزه معرفی نموده و بنده و همسرم با مادرشان برای خرید وسایل عروسی به ترکیه سفر کردیم و بعد از آمدن به ایران مشکلات شروع گردید و ایشان در دادگاه های بدوی ، تجدید نظر، و دیوان مدعی شده اند که در ترکیه با ایشان رابطه خاص داشته ام و بعد از ترکیه ایشان نامه ی سلامت رو به دادگاه ارائه می دهند و جالب اینجاست تاریخ سفر به ترکیه و نامه سلامت درست ۱۲ روز به هم فاصله دارند که هیچ یک از دادگاه های بدوی و تجدیدنظر و دیوان عالی کشور به تاریخ های سفر به ترکیه و نامه سلامت همسرم که خود را باکره معرفی کرده است توجه ننموده اند و ایشان با این ترفند کل مهریه و نفقه ی خود را به اجرا گذاشته اند ایا امیدی هست که بنده از ماده ۴۷۷ استفاده کنم برای گرفتن حقم؟
باتشکر و سپاس

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر رای مهریه صادر شده و این مدرک پزشکی پنهان بوده می توانید اعاده دادرسی بدهید . اما اگر هنوز رای صادر نشده ، باید در جلسه رسیدگی بدوی یا ضمن تجدید نظرخواهی به رای بدوی حتما ان را ارائه نمایید.