تو سامانه پرونده رفته تو لیست مختومه ها و تو جزئیات نوشته پرونده شما قرار موقوفی تعقیب صادر شده؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۵ #66158770

سلام.
به دلیل پیش فروش آپارتمان بدون تنظیم سند رسمی شکایت بنگاه و فروشنده را کردم.۲ سال از تاخیر هم می گذره. سال ۹۶ در قالب مبایعه نامه قرارداد بستیم. اطلاعی از این قانون نداشتم. از سادگی و عدم اطلاع من سواستفاده کردن. طبق قانون پیش فروش ساختمان ( ماده ۲۳ و ۲۴ ) جرم هست. دفاعشون هم این بود که تو این شهر همه مبایعه نامه ای معامله می کنن. به هرحال آنها شاکی خصوصس داشتن و با اطلاع از این قانون اومدن مرتکب جرم شدن. حالا تو سامانه پرونده رفته تو لیست مختومه ها و تو جزئیات نوشته پرونده شما قرار موقوفی تعقیب صادر شده است. چکار کنم که بتونم محکوم کنم. داخواست حقوقی هم برای الزام به تحویل و پرداخت جریمه تاخیر و الزام به سند هم در حال رسیدگی هست.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیگیر جنبه ی حقوقی پرونده باشید برای شما بهتره .. البته یک لایحه و اعتراض به قرار موقوفی تعقیب تهیه کنید

با سلام
اگر شواهد و مدارکی در دست دارید و در فرجه قانونی برای قرار اعتراض نمایید
اما بر اساس مبایعه نامه تنظیمی و قید تعهدات و خسارت در صورت عدم ایفای تعهدات ، به استناد به ان شما میتوانید به حق خود برسید