برم زندان باید همون ۶ ماه رو برم چون تعلیقی بود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۸ #66157029

باسلام و وقت بخیر خدمت وکلای گرامی.بنده د دادگاه بدوی به خاطر توهین و تهدید به ۲سال حبس محکوم شدم بعد اعتراض در تجدید نظر حکم به ۶ ماه تقلیل شد و تعلیقی شد.در همان زمان از همون پرونده داداش شاکی هم رفت دوباره شکایت کرد که به منم توهین شده و در دادگاه دیگری پونصد تومن جریمه نقدی شدم حالا اجرای احکام میگه تعدد جرم صورت گرفته تعلیقی فعال میشه و باید بری زندان و پرونده رو فرستادن یک شعبه ی دیگه ای از تجدید نظر میخاستم بدونم اولا راهی داره که از خودم دفاع کنم که تعددی نبوده و کلا یه پرونده و یه جرم بوده ولی دوتا شاکی داشته که سر زرنگ بازی رفتن جدا جدا شکایت کردن ایا میتونم دفاعی بکنم یا دادگاه تجدید نظر خودش رای رو میده و به دفاعیات من کاری نداره؟ دوم اینکه اگه تعلیقی رفع بشه و برم زندان باید همون ۶ ماهو برم چون تعلیقی بوده یا باز یک سوم اونو برم باقیش تعلیقی میش؟؟ چون کارمندم و اگه برم زندان دیگه کارمو برا همیشه از دست میدم.لطفا هر راهی وجود داره راهنمایی کنید
ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل، بهتر است جهت تنظیم لایحه دفاعیه از یک وکیل مشورت بگیرید، درضمن آرا صادره می‌بایست ملاحظه گردد. لیکن چند جرم مرتکب شده باشید تعدد است و مجازات‌ اشد اعمال و قابل اجراست.

سلام با یک مشاوره ولایحه خوب دلایل و مستندات خود نسبت به یک جرم بو ده را به اثبات برسانید درضمن همان ۶ ما ه زندان میباشد موفق باشید

جای نگرانی نیست به احتمال خیلی زیاد حکم در تجدید نظر به نفع شما شکسته میشود زیرا هر دو جرم در یک زمان واقع شده است موفق باشید

درود
ارتکاب جرم بعد از صدور حکم و در مدت تعلیق از موجبات به اجرا درامدن تعلیق است ، با توجه به زمان ارتکاب جرم که قبل از صدور حکم تعلیقی بوده دفاعیات خود را مطرح‌نمایید .

با سلام شما باید یه لایحه قوی ارائه دهید تا بتوانید از زندانی شدن رهایی یابید و مجازات جایگزین شود

در خصوص لغو تعلیق مجازات ملاک ارتکاب یکی از جرائم موضوع ماده ۵۴ قانون مجازات اسلامی پس از تعلیق است و تکرار و تعدد و جرائم ارتکابی پیش از آن قابل تسری به آینده نبوده هرچند شکایت از هر کدام پس از تعلیق مجازات مطرح شود.

زمان وقوع جرم شکایت جدید قبل از صدور رای تعلیق مجازات بوده است و در رای تعلیقی درج می شود از این تاریخ تا مثلا یکسال پس از صدور رای .
بنابراین توصیه می شود در دادگاه دفاعیه و لایحه ای قوی ارائه دهید تا مشکلی برایتان پیش نیاید .