آیا میشود بخاطر سرقت طلا ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #66126463

با یک نفر که سر معامله ملکی که با شوهرم هم اختلاف دارد به زور و با اجبار وارد حیاط منزلم شده درگیر شدم و ایشان به من حمله کرده و آثار کبودی دور گردنم نیز هست و به پزشک قانونی رفته و گواهی گرفته ام و حین درگیری با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و از ایشان به خاطر درگیری و ورود غیر مجاز به منزل شکایت کردم، بعد از رفتن پلیس متوجه شدم که گردنبند طلا دور گردن نیست، آیا میشود بخاطر سرقت طلا ازش شکایت کنم و برای اینکه طرف به من حمله کرده و ورود غیر مجاز شاهد دارم ولی برای دزدیدن گردنبند شاهد ندارم، چون شهود و حتی خودم من نیز متوجه دزدیدن گردنبند نشدیم، و بعد از درگیری متوجه شدم که طلام نیست به کلانتری هم رفتم میگه باید قسم بخوری که بگی مستقیما خودم دیدم گردنبدم برده، و شاهد بیاری ولی من نمیشه قسم بخورم چون من بعد از درگیری متوجه شدم، با این روش اگه بگی ثابت نمیشه، و طرف بعدا میره بخاطر تهمت ازت شکایت میکنه

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم مدارک و مستندات و شهادت شهود شکایت شما رد خواهد شد

برای شکایت از ایشان ب جرم سرقت احتیاج ب مستندات مدارک و یا شهود در این باره دارید بدون داشتن شهود و مستندات و صرفا با ظن ب شخص مزاحم حتی هنگام تزاحم نمیتوان جرم سرقت را ب وی نسبت داد اما نسبت ب اقدامات مجرمانه دیگر حق شکایت و پیگیری برای شما محفوظ است

سلام . اگر دلیلی مبنی بر فیلم یا شاهد و ... ندارید امکان شکایت سرقت از ایشان وجود ندارد