چطور برای پیگیری دادخواست خود اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۵ #66119284

با سلام خدمت عزیزان با حوصله
برام جالبه دادخواست دستور موقت حضانت فرزند بنده اونقدر طول کشید که بعد ۲ ماه مجدد دادخواست دادم با هم رفتن شعبه و مابقی دادخواستا یا شکواییه هامم همچنین
اولشم میرن شوری البته، مگه دستور موقت شوری میره؟
اخیرا ۴ دادخواست طرف مقابل ۹ صبح تنظیم و ارسال میشن نیم ساعته تعیین شعبه و یک ساعته تعیین جلسه اولیشم توقیف جهازیه توی یک روز طرح، جلسه با غیبت طرفین، صدور رای، ارجاع به اجرای احکام مثل اینکه قاضی آشناس بعد اون دادخواست مستقیما توی یک ساعت همه چی طرح و جلسه تعیین میشه، جالبش اینه که دیگه پیامشم نمیاد حداقل کد رهگیری دادخواست و داشته باشم ببینم چی نوشته مدارکش چیه
چجوری حل کنم این موضوع رو
حتی برا هر کدومم رفتم شعبه قاضی عذرم و خواست گفت برو جلسه بیا، برو دادخواست با ضمائم ‌ابلاغ میشه ...
لایحه فرستادم درخواست کارشناسی کردم ۳ هفتس ...
چکار کنم با این شعبه جالب تر، حضانت دستور موقت دادخواستم رفت همین شعبه عدم صلاحیت زد برا یجا دیگه، الان طرف دقیقا حضانت دادخواست مطرح کرده بدون دستور موقت همون شعبه جلسه تعیین شده

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه حضوری به شعبه و ومطرح کردن موضوع با قاضی در صورت عدم اقدام از سوی قاضی موضوع را به مراجع نظارتی مستقر در مجتمع قضایی و یا سرپرست مجتمع منعکس نمایید

با درود
بهتر است با قاضی شعبه رایزنی کنید و نظر د دفاع خویش را بیان دارید.

با مراجعه به رییس مجتمع قضایی و یا خانواده موضوع را کتبا به وی اعلام و در خواست رسیدگی کن درضمن میتونی به رای قاضی اعتراض بدی
میتونی قبلا طی لایحه ای موضوع حق کشی و دستور موقت وغیره خود را به خود قاضی نوشته و جواب کتبی بگیری تا براساس آن اقدام کنی

عرض ادب
در قانون درسته گفته شده دستور موقت فوری رسیدگی شود یا پرونده هایی مانند چک گفته شده خارج ار نوبت رسیدگی شود اما عملا بخاطر حجم زیاد پرونده ها این امر اتفاق نمی افتد حتی مشاهده شده بعد از ختم رسیدگی پرونده ای ماه ها طول کشیده تا رای صادر شده
بهترین راهکار این است شما حضوری سر بزنید و پیگیری کنید