با وکالت نامه ای که دارم میتونم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۲ #66069065

سلام قبل از عید یه ماشین خریدم وکالتی بخاطر کرونا تعویض پلاک ها رو بستن نتونستم تعویض پلاک کنم قبل باز شدن تعویض پلاک هم یکی از پشت زد بهم ماشین جوری جم شد که ارزش درست کردن نداره میخواستم بدوم با وکالت نامه ای که دارم میتونم برگه اسقاط ماشین رو بگیرم صاحب پلاک هم قبول نمیکنه بیاد دنبال کار

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسته به حدود اختیارات تعریف شده در وکالت خواهد داشت

سلام
از مراکز اسقاط باید گواهی اسقاط خودرو دریافت کنید که در این زمینه سازمان‌ مربوطه اطلاع رسانی می‌کنند.با وکالت نامه ای که دارید نمی توانید اقدام کنید

سلام ، به دلیل عدم اطلاع از مفاد وکالت‌نامه ، جواب شما هم بله هم خیر خواهد بود

باسلام
ابتدا بایدباوکالنتامه ای که داری تغییرپلاک بدی پلاک به اسم شماشد میتوانید درخواست اسقاط دهید