شاخص بانک مرکزی چقدر هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۶ #66064683

با سلام من شاگردم در سال ۹۶ مبلغ ۲۷ میلیون از من سرقت کرد و بعد از این چند سال که در دادگاها بود یک ماه پیش این مبلغ را واریز کرد و من هم دادخواست محاسبه این مبلغ را با احتساب این که این مبلغ چقدر الان بی ارزش شده را به دادگاه دادم و قاضی بدوی نظریه خودش را اعلام کرده محاسبه طبق شاخص بانک مرکزی لطف کنید بفرمایید یعنی چقدر ممنونم

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبلغ دین:۲۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
مبلغ خسارت:۳۷۵,۵۵۵,۵۵۶ ریال
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
جمع مبلغ اصل دین به همراه خسارت:۶۳۵,۵۵۵,۵۵۶ ریال

به همان شعبه مراجعه کنید ارجاع به اجرای احکام میده قیمت افت قیمت محاسبه میکنه