آیا شهادت وکیل زن که صلح‌نامه را تنظیم کرده همانند شهادت وکیل مرد اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۶۷ #66057606

با سلام
چند وقت پیش صلح ‌نامه‌ای مربوط به خانه‌ام توسط وکیلی تنظیم شد و مصالح و متصالح آن را امضا کردند اما هیچ شاهدی آن را امضا نکرده. می‌دانم که چنین صلح‌نامه‌ای از نظر قانونی معتبر هست و از نظر اثباتی هم با شهادت وکیل اثبات می‌شود. اما وکیل زن است. آیا شهادت وکیل زن نیز مانند وکیل مرد معتبر است؟

مشاوره حقوقی صلح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صلح نامه معتبر است ... شهادت یک نفر زن هرچند کمتر از میزان میزان نصاب قانونی است لکن در صورت نیاز استماع میشود ... ضمنا شهادت، زمانی اخذ می شود که شما نسبت به اصالت صلح نامه ایراد نمایید والا در صورت اقرار به تنظیم و امضای آن لزومی به استماع شهادت نیست مگر اینکه در خصوص موارد دیگری شهادت ایشان لازم باشد

درود بر شما، چنانچه وکیل مذکور بخواهند به نفع موکل خود شهادت دهند، مسموع نخواهد بود، در غیراینصورت با توجه بخ صلح‌نامه، شهادت ایشان مانعی ندارد و معتبر است.

شما مدعی و بار اثبات این موضوع به طرق قانونی بر عهده شماست ......

درود
اگر در پرونده وکیل شماست نمی تواند به نفع شما شهادت دهد در غیر اینصورت می توانند گواهی دهند صلح نامه را ایشان تنظیم نموده اند.

سلام و درود
اگر منظورتان این است که وکیل برای موکلش شهادت دهد
خیر این اقدام شدنی نیست
لکن در غیراینصورت و باتوجه به سند موجود معتبر است
موفق و موید باشید

با درود
پرسشگر محترم
در اینجا شاید وکیل را بعنوان نگارنده و مطلع احضار نمایند، لیکن اصل بر صحت عقود است و فرض اولیه اعتبار صلح نامه است، لیکن مدعی ابطال یا صوری بودن یا اکراهی بودن مبتواند با ارائه مستندات علیه شما طرح دعوا نماید و بدیهی است که بار اثبات بر دوش مدعی است.

وکیل نمی تواند بنحو موکلش شهادت دهد چون بنوعی عین خودته