تبعات قانونی ایجاد سروصدا و آبروریزی زوجه در منزل سازمانی نظامی

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۳ #66040004

با سلام، زوج هستم، از طرف محل کار یک باب منزل سازمانی اجاره‌ای در اختیار من قرار گرفته. زوجه منزل را ترک کرده و بنده دادخواست تمکین داده‌ام، اکنون زوجه به جهت آبروریزی و اینکه محل کار منزل مورد اجاره را از بنده بازپس گیرد تا در موضوع تمکین دچار مشکل شوم، به درب پادگان مراجعه نموده و با ایجاد آشوب و سر و صدا، نظم درب پادگان را مختل نموده است. از نظر حقوقی و ... بنده چه اقداماتی را می‌توانم پیگیری کنم تا در مراحل حقوقی اعم از تمکین و طلاق بتوانم بهره‌گیری نمایم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در خصوص توهین و مزاحمت برعلیه همسر شکایت کنید.
ودر مورد رفع بحث حقوقی با همسرتان بنظرم با وکلای بنیاد تماس حاصل کنید

سلام .صرف ایجاد سروصدا جرمی محقق نشده است اما چنانچه توهین و تهدید به ابرو ریزی صورت گرفته میتوانید علیه ایشان به حرم تهدید و توهین شکایت نمایید

سلام
شما میتوانید علیه ایشان طرح شکایت مزاحمت یا تهدید و توهین و افترا .... نمایید .

میتوانید علیه ایشان شکایت توهین افترا تهمت و مزاحمت حسب مورد مطرح نمایید

سلام با توجه به نوع ا لفاظی که بکار رفته است نسبت به طرح شکایت اقدام نمایید .

با سلام
حسب مورد می توانید علیه ایشان شکایت مزاحمت، توهین و افترا مطرح نمایید.

با سلام،اگر توهین یا افترا یا مزاحمتی برای شما ایجاد نموده می توانید در این‌خصوص از وی شکایت کنید.