پدرم بعد عمل بخاطر همون سونو گرافی فوت شد؛ شکایت از پزشک کرده ایم که رد شده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۷ #66039594

سلام و خسته نباشید.
من پدرم برج ۲ فوت کرد درحالی که دکتر قبل عمل باید از پدرم طبق گفته جراحان قلب سونوگرافی عروق از پای پدرم میگرفت که انجام نداد و پدرم بعد عمل بخاطر همون سونو گرافی فوت شد. وکیل گرفتیم الان یه برگه نشون ما داده که شکایتتون رد شده و یه برگه نشون ما داده که جای ۱۳ تا پزشک هست که هیچکدام نه امضا کردن نه مهر پای برگس میتونم عکس برگم بفرستم که نتیجشو بدی

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به قرار صادره اعتراض نمایید.

شکایت از پزشکان در دادسرای جرائم پزشکی مطرح و پیگیری می‌شود این برگ که شما می‌فرمائید احتمالا نظریه کمیسیون پزشکی است
علی ایحال چنانچه قرار منع تعقیب صادر شده باشه امکان اعتراض به آن در دادگاه وجود دارد