اگر دیه رو بخوام اقساط پرداخت کنم محکوم به زندان میشم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۱۰ #65989322

سلام من به دلیل دعوا و کبودی صورت و از کار افتادگی محکوم به ۲۵ ملیون دیه شدم والان حسابم که هفت ملیون موجودی داشت مصادره شده میخواستم بدونم اگر دیه رو بخوام اقساط پرداخت کنم محکوم به زندان میشم و تازمان اقساطی شدن دیه باید زندان باشم؟

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر برمبنای مبلغ مسدودی را به عنوان پیش پرداخت محاسبه شده و الباقی را برابر دادخواست اعسار برای شما تقسیط خواهد شد !

خیر میتواتید تقاضای اعساردهید وبصورت قسطی, پرداخت کنید

با سلام
درخواست اعسار دهید. درصورت موافقت حبس نمی‌شوید و اقساطی پرداخت میکنید

اعسار از پرداخت به دادگاه ارایه نمایید

اعسار از پرداخت دفعتا مبلغ را بدید و درصورت پذیرفتن از سوی قاضی مبلغ مسدود شده به عنوان پیش پرداخت محسوب میشود

باسلام
خیر حبس نخواهید شد.اعسار از پرداخت بصورت دفعه واحده به دادگاه ارایه دهید
مبلغ مسدود شده بعنوان پیش پرداخت و الباقی بصورت اقساطی پرداخت خواهد شد

با سلام

پس از صدور و ابلاغ اجراییه در خصوص پرداخت مبلغ دیه شما میتوانید اقدام به ثبت دادخواست اعسار نمایید و در این صورت تا پایان رسیدگی به اعسار شما از طریق دادگاه شما حبس نخواهید شد

امااگر شما علاوه بر پرداخت دیه به حبس نیز محکوم شده باشید ،شما را برای اجرای مجازات حبس جلب می کنند و زمانیکه موعد پرداخت دیه شود جهت پرداخت دیه به اجرای احکام خوانده میشوید
.
شما در صورت عدم استطاعت مالی میتوانید به استناد شهادت شهود و استشهادیه اعسار ،دادخواست اعسار بدهید و اگر دادگاه تشخیص بدهد واقعا معسر هستید اعسار شما پذیرفته خواهد شد.

و اقساط را دادگاه تعیین میکند.