میگه من ساختمان رو بیمه مسئولیت کردم و همه مبلغ رو بیمه باید پرداخت کند، چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #65976718

سلام، مدتی پیش سر ساختمان در حال ساخت از روی داربست افتادم و دست و پام شکست، بیمه ساختمان برام ۳۵ ملیون تومن دیه تایین کرد، بعد ۶ ماه وقتی نوبت پرداخت شد بیمه اعلام کرد که صاحب کار کمتر از متراژ واقعی ساختمان بیمه نامه رو تنظیم کرده و بیمه فقط ۱۰ ملیون پرداخت میکنه، و ۲۵ ملیون باقی رو خود صاحب کار باید پرداخت کنه، صاحب کار هم میگه من ساختمان رو بیمه مسئولیت کردم و متراژ هم بر اساس جواز ساختمان تنظیم شده و همه مبلغ رو بیمه باید پرداخت کنه ( جواز و کلی مدرک دیگه تحویل بیمه شده ) لطفا بفرمایید من چه جوری میتونم همه مبلغ رو دریافت کنم. باتشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با ارائه دادخواست به دادگاه به طرفیت شرکت بیمه و صاحبکار تقاضا مطالبه داشته باشید
تا با بررسی پرونده قاضی حکم محکومیت محکوم علیه را صادر می کند.

سلام
شما هم علیه شرکت بیمه و هم علیه شرکت پیمانکار دعوی حقوقی مطالبه مبلغ ۲۵ میلیون تومان را اقامه نماید دادگاه بررسی و چنانچه موضوع تحت پوشش بیمه باشد و بیمه از پرداخت خودداری کند شرکت بیمه را محکوم می نماید و الا مالک ساختمان که مقصر در حادثه تشخیص داده شده است ن حتما باید دیه شما را بپردازند دادگاه در این‌باره حکم محکومیت ایشان صادر خواهند نمود.