اختلاف بین مالک زمین و پیمانکار و بلاتکلیفی خریدران واحدهای پیش فروش

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۷ #65969572

سلام
سال ۹۵ یک واحد آپارتمان از شخصی پیش خرید کردم
که در آن زمان به عنوان سازنده و پیمانکار در حال ساخت ساختمان بود و از مالک زمین ۳ دانگ وکالت بلاعزل داشته با اختیار فروش ملک.
چند ماه بعد سازنده ساختمان را نیمه کاره رها کرد و متواری گشت مالک زمین هم می گوید شکایت کرده و در سال ۹۷ وکالت نامه بلاعزل را باطل کرد و خلع ید گرفته و سازنده را محکوم به خسارت کرد(مدرکی به ما نشان نداده فقط به زبانی می گوید)
الان هم به من و خریداران دیگر می گوید کل ملک برای من هست و به شما و خریداران دیگر واحد نمی دهم شما بروید از همان شخص پولتان را پس بگیرید
آیا می تونه یکسال بعد مبایعه نامه ما خلع ید بگیره کل ساختمون رو برای خودش بگیره و دادگاه حق رو به ایشون میده؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه فروشنده به موجب قرارداد یا وکالتنامه حق فروش داشته مالک نمی تواند ادعایی داشته باشد...

سلام . اگر به موجب وکالت نامه اختیار فروش به سازنده داده شده و او هم از همین اختیار استفاده کرده و اقدام به فروش نموده ، مالک ظاهرا نمی تواند اقدامی نماید. البته باید قرارداد میان مالک و سازنده و متن وکالت نامه و قرارداد شما به طور کامل مطالعه شود .