مجازات فروش متادون چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹,۶۶۸ #65949505

سلام
فروش متادون چه مجازاتی داره؟
احتمال مجازلات حبس و زندان هست؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

‌ماده ۴۰ الحاقی- هرکس عالما عامدا به قصد تبدیل یا تولید مواد مخدر، مبادرت به
ساخت، خرید، فروش، نگهداری، حمل، ورود، صدور و عرضه‌مواد صنعتی و شیمیائی از قبیل
انیدرید استیک، اسید انتر اتیلیک، اسید فنیل استیک، کلرور استیل و سایر مواد مندرج
در جداول یک و دو ضمیمه به‌ماده ۱۲ کنوانسیون مبارزه با قاچاق مواد مخدر و داروهای
روانگردان مصوب میلادی ۱۹۸۸ و اصلاحات و الحاقات بعدی آن بنماید، همچنین نسبت
به‌ورود، خرید، فروش، ساخت، مصرف، نگهداری یا صدور کدئین و متادون اقدام بنماید با
رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد حسب مورد به‌مجازاتهای مقرر در ماده ۵ قانون
مبارزه با مواد مخدر محکوم خواهد شد.

سلام . حبس و شلاق و جزای نقدی .

با سلام و ووقت بخیر
طبق قانون مبارزه با مواد مخدر حبس و جزای نقدی شامل فروش متادون می شود.

۱ - تا پنجاه گرم، تا دویست هزار ریال جریمه نقدی و تا سی ضربه شلاق.
۲ - بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، سه تا هفت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا شصت
ضربه شلاق و شش ماه تا سه سال زندان.
۳ - بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، هفت میلیون تا سی میلیون ریال جریمه نقدی و
چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا ده سال زندان.
۴ - بیش از پنج کیلوگرم، سی تا پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا بیست و پنج
سال زندان و در صورت تکرار، اعدام و مصادره اموال به‌استثناء هزینه تامین زندگی
متعارف برای خانواده محکوم.

بر اساس اصلاحیه قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب سال ۱۳۸۹ خرید، فروش، توزیع، تولید، ساخت، مصرف و نگهداری متادون جرم و با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد، مرتکب به مجازات حبس، جزای نقدی و شلاق محکوم خواهد شد