آیا میتونم هر دو خسارت رو بگیرم از مقصر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۲ #65904140

سلام تصادفی بوده که فوتی داشته و خسارت کلی به ماشین زیان دیده از مقصر حادثه شکایت کردیم نامه شورا و کارشناس رسمی دادگاه گرفتیم مبنی بر پرداخت ۹۰ درصد خسارت ماشین باز دو مرتبه شکایت کردیم برای دریافت افت قیمت ماشین و کارشناس دیگری از شورا حل اختلاف اومد و اینبار هم خسارت افت را تقریبا ۹۰ درصد قیمت کل خودروی صفر ایا میتونم هر دو خسارت رو بگیرم از مقصر؟ اگه نمیشه الکی نرم یکسال دوندگی کنم آخرش هیچ!!!

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خسارت ماشین و همچنین افت قیمت ماشین تا مقوله جدا از هم میباشد که هر دو قابل مطالبه می باشد