اگه حق حبس ایشون مورد قبول واقع شد باز هم میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۲ #65899952

سلام. خسته نباشید.
من و خانومم ۴ سال پیش نامزد کردیم ولی به دلایل مختلف نتونستیم تا حالا عروسی بگیریم
( از کرونا گرفته تا فوت پدر خانومم ). اما از روز اول ما با هم خونه جدا گرفتیم و با هم زندگی کردیم. به عبارت دیگه تمکین عام انجام پذیرفته. ولی چون نامزد بودیم تمکین خاص انجام نشده. الان به مشکل خوردیم و خانومم رفته. میخواستم ببینم من اگه الان درخواست تمکین بکنم خانوم میتونن از حق حبس استفاده کنن یا چون تمکین عام کردن رد میشه! بعد اینکه بر فرض اگه حق حبس ایشون مورد قبول واقع شد باز هم حق طلاق که از من گرفته نمیشه؟؟ یعنی خانوم میتونه طلاق بگیره؟؟ شروط ۱۲ گانه رم هیچکدومو ندارم. ممنون.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.اگر نزدیکی صورت نگرفته باشد میتواند

چنانچه ایشان باکره باشند، می‌توانند از حق حبس استفاده کنند. در خصوص طلاق شما میتوانید اقدام به طلاق زوجه کنید ولی باید تمام حقوق مالی ایشان را بپردازید.

ایشان حق حبس دارند زیارا تمکین عام صورت نگرفته است.حق طلاق هم با مرد است.

با درود اگر دوشیزه باشند دارای حق حبس هستند.

نخیر
حق طلاق با مرد است اما اگر خانم شما با کره باشند می توانند از حق حبس استفاده کنند

با سلام
در صورتی که ایشون باکره باشند ،حق حبس دارد
و اینکه چنانچه شما مایل به طلاق باشید قبل طلاق باید تمام و کمال حق و حقوق ایشون رو پرداخت کنید

سلام وارادت
تا زمانیکه باکره باشند حق حبس دارند ، حق طلاق با زوج است و این حق باطل نمیشود .