آیا نفقه این ۴ ماه رو میگیرم یا اون یک میلیون کم میشه از مبلغ نفقه م که به حساب مامانم واریز شده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۳ #65889646

سلام و خسته نباشید
همسرم منو ۴ ماهه که خونه پدرم آورده.تا حالا نفقه ای به من نداده بود.من برای مطالبه نفقه و ترک انفاق شکایت کرده بودم.خرداد ماه مادرم یک میلیون برا من انتقال داده بود که براش نگه دارم و من هم عابرکارتم رو دادم آقا استفاده کردن و قرار شد به مادرم برگردونن.و از بانک هم گردش حسابم رو درآوردم که از کارت مامانم به کارت من انتقال داده شده. یک ماه پیش زنگ زدن و گفتن که شماره کارت بده تا بدهی مادرت رو واریز کنم. من هم شماره کارت مادرم رو دادم. صداشون هم ضبطه که گفتن بدهی مادرت رو پرداخت میکنم.الان ایشون توی جلسه نفقه گفتن که من یک میلیون به حسابشون واریز کردم.من هم گفتم که اون پول بدهی مادرم بوده و صداشونم ضبطه.الان منتظر صدور رای نفقه هستیم.میخواستم بدونم آیا نفقه این ۴ ماه رو میگیرم یا اون یک میلیون کم میشه از مبلغ نفقه م که به حساب مامانم واریز شده؟و چیکار کنم که نفقه هر ۴ ماهم رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده دارند اما به نظر صدور رای به نفع شما محتمل میباشد

شما می بایست فایل صوتی را کپی در سی دی مینمودید و به دادگاه ارائه میدادید تا ضمیمه پرونده گردد وبهتربود در دادخواست علاوه بر مطالبه نفقه گذشته درخواست صدور حکم به پرداخت نفقه آینده با استناد به ماده ۱۲۰۶، ۱۱۰۶، ۱۱۰۷ و ۱۱۱۱ قانون مدنی مینمودید تا از این طریق بهتر به حق وحقوق خود برسید لذا اگر پرینت حساب خود ودلایل اثبات بدهی به مادرتان را به دادگاه ندهید به احتمال زیاد به ضرر شما خواهد شد