آیا با قولنامه من در دادگاه حاکم میشوم یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۱ #65886873

سلام
خانمی هستم که ۴سال قبل آپارتمانی را به صورت قولنامه ای چون وام داشت خریدم الآن صاحب سند فوت کرده و وراث همکاری نمی‌کنند

من آپارتمان را به قیمت ۱۲۰ میلیون خرید بدین صورت که ۷۰میلیون وام داشت که پرداخت وام برعهده من است و ۵۰ میلیون هم پول دادم آیا با وجود فوت صاحب منزل که به صورت قولنامه به من فروخته و وراث همکاری نمی‌کنند من به حقم میرسم

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله با توجه به اینکه قولنامه از اسناد عادی می باشد شما می توانید با استناد به همان اقدام نمایید

بله شما میتوانید وراث را الزام به تحویل مبیع وتنظیم سند نماییدو بهتراست قبل از اقدام با وکیل مشورت نمایید وارائه مدارک و قولنامه شرایط و عنوان دادخواست بررسی گردد