مجازات تصرف شریک در سهم الشرکه چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۶ #65884193

با سلام
با شخصی در یک سرمایه گذاری مشترک راه اندازی بخشی از یک کلینیک را شروع نمودیم. اکنون پس از گذشت سختی ها ایشان شراکت را انکار و به تعهدات عمل نمی کند. از نظر حقوقی و کیفری آیا این اقدام (سلب مالکیت) جرم است و چگونه باید اقدام کرد؟ (دادخواست حقوقی یا کیفری؟)

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال بسیار ابهام دارد اما به نظر نمی‌رسد که اتهامی متوجه شریک باشد و تنها از راه حقوقی باید اقدام شود