آیا میشه با این دلیل تاخیر سند زدن خریدار پرداخت نکرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۶ #65841872

من ملکی فروختم اولا وام داشته در رهن بانک آیا میشه سند بنام خریدار زد و ام را همچنان پرداخت کرد در حالی که در قولنامه قید نشد چه کسی وام تسویه کن فقط قید شده من سند قعطی بزنم دومن داخل قولنامه برخی لوازم منزل قید نشده مثل پکچ آیا میتوانم ببرم لوازم سوم داخل همان قولنامه قید شده با مبلغ هفتاد میلیون من تا برج بیست یازده نودنه داخل خانه بعنوان مستاجر بمانم آیا میشه خالی نکرد تا طرف بره حکم تخلیه بگیر چقدر زمان میبره در پایان در قولنامه دفترخانه برای زدن سند مشخص نشد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای انتقال سند نیاز به فک رهن است می توناید وام را به خریدار انتقال دهید و سند را انتقال دهید . در مورد تسویه وام ، شما متعهد به تسویه هستید مگر آنکه در قرارداد ذکر شده باشد خریدار متعهد به تسویه وام خواهد بود . درمورد لوازم منزل که هنگام رؤیت خریدار وجود داشته نباید لوازم را بردارید چون خریدار با آن اوصاف ملک را خریده است . درمورد تخلیه، خلاف قرارداد و تعهدات عمل نکنید .

انتقال سند در صورتی امکان پذیر است که فک رهن از سند صورت گیرد

با سلام شما دارید در ان خانه زندگی میکنید ایا بدون پکیچ میشود ویا بدون وسایل که در حالت عرف باید باشد تا کسی زندگی کند با خود ببرید .دوما شما بهرحال در صورت سند نزدن متحمل زیان زیادی میشوید بهترین کار سند زدن و تخلیه به موقع است

با درود بدون فک رهن یا حفظ منافع رهن گیرنده و رضایت او امکان انتقال مهیا نمی‌باشد

بدوا فک رهن گردیده سپس نسبت به انتقال سند اقدام گرددو در خصوص وسائلی که در قرارداد قید نشده باشد، بردن آن توسط مالک بلامانع میباشد .

باسلام
می بایست بدوا فک رهن گردیده سپس نسبت به انتقال سند اقدام گردد .

باید فک رهن بشود تا سند انتقال بابد