آیا راهی هست که من به غیابی بودن رای دادگاه بعد از گذشت چند سال اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۶ #65804295

سلام خسته نباشید
سال ۹۲ طلبی داشتم به صورت سفته که متاسفانه قبل از سررسید سفته طرفم به علت قتل عمد به زندان افتاد و من نیز شکایت کردم که رای صادر شد ولی بصورت غیابی در حالیکه طرفم در اولین جلسه دادگاه با بدرقه مامورین زندان در دادگاه حاضر شده بود و فعلا نیز در زندان بسر میبرد.ممنون از بابت راهنمایی

مشاوره حقوقی سفته
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه رای به له شما صادر شده باشد به واحد اجرای احکام جهت اجرای حکم مراجعه فرمایید:
با توجه به مدت زمان مورد اشاره بعید میرسد درخواست واخواهی شما مورد قبول واقع گردد به دلیل مدت زمان قانونی واخواهی/منتها از دیگر موضوعات حقوقی استفاده نمایید{تصییح رای}با عنایت به گذشت این مدت زمان،
اما در مجموع حضوری یا غیابی بودن تفاوت چندانی ندارد، لکن میتوانید با طرح این مساله، سبب اصلاح رای شوید.
با شایسته ترین احترامات

درود
اگر شخص بدهکار صورتجلسه دادگاه را امضا کرده به استناد آن درخواست تصحیح رای را بدهید.

با سلام
مورد از مصادیق اصلاح دادنامه است از دادگاه تقاضای اصلاح رای شود و تقاضای صدور اجراییه شود .

شما می توانید با معرفی ضامن تقاضای اجرای رای بنمایید

درود بر شما، با عنایت به گذشت این مدت زمان، حضوری یا غیابی بودن تفاوت چندانی ندارد، لکن میتوانید با طرح این مساله، سبب اصلاح رای شوید.

سلام شما میتوانید تقاضای صدور اجرائیه دهید و با معرفی ضامن پرونده به اجرای احکام می‌رود .

با توجه به حضور ایشان در جلسه رسیدگی، رای حضوری تلقی می شود؛ مگر این که حضور خوانده غفلتا در صورتجلسه درج نشده باشد که البته بعید است. به هر تقدیر چنانچه اشتباها حکم حضوری را در دادنامه غیابی ذکر نموده باشند و سهو قلم رخ داده باشد، امکان تصحیح رای به درخواست شما وجود دارد.