خرید خودرو معیوب موتوری موجب حق فسخ برای خریدار میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۳۵۴ #65797

در تاریخ 1394/12/26 یکدستگاه خودروی آزرا خریداری نمودم که مبایعه نامه ای نوشته شده در بنگاه و از فرم های مورد استفاده آنها استفاده شد که در داخل آن در بندی نوشته شده که ماشین سالم تحویل شده است ول متاسفانه در تاریخ 1394/12/28 در جاده دچار مشکل شد که پس از حمل به مشهد توشط مکانیک موتور باز گردید و مشخص کردید که سیلندر ترک داشته وسرسیلندر ها قبلا کف تراشی شده وکلا خودرو بصورت غیر اصولی تعمیر گردیده که با توجه به نظر مکانیک و درخواست تامین دلیل کارشناس رسمی دادگستری این موضوع تایید گردیده است پس از شکایت اینجانب ومسدود نمودن چک ایشان جهت الزام فروشنده به پرداخت خسارت و انجام وکالت تعویض پلاک اقدام نمودم و فروشنده با اعلام اینکه فک پلاک نشده است اقدام به توقیف ماشین نموده لذا باتوجه به تعمیر خودرو وتعویض کامل موتور واینکه تعویض پلاک مستلزم تغییر شماره موتور توسط یروی انتظامی می باشد لطفا راهنمایی بفرمایید که رای دادگاه چه خواهد بود وبرای رفع توقیف چه اقدامی می توانم انجام دهم باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه خودرو با رضایت شما تعمیر شده باشد و قرارداد را فسخ نکرده باشید میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک به طرفیت ایشان تنظیم کنید.