با توجه به این جریانات امکانش هست که از طرف خریدار معامله فسخ بشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۱ #65775076

سلام
پدر بنده اقدام به فروش یه مغازه قدیمی کرده که بهش ارث رسیده و چون این ملک ورثه ای هست تنظیم سند و این جور چیزاش زمانبر میباشد روز تنظیم قولنامه با راهنمایی اشتباه بنگاه و دلال یا همون واسطه که شوهر عمه ام میشه تاریخ تنظیم سند رو ۴۰ روز بعد زدیم سر این موضوع به مشکل خوردیم و بعد که قولنامه خودمون رو از املاک گرفتیم متوجه شدیم بدون اطلاع و حضور پدرم تاریخ ۷/۱۰ رو خیلی تابلو تغییر دادن و زدن ۷/۱۵. و سر این اختلافات ما رو فرستادن موسسه حقوقی اونجا صورتجلسه تنظیم شد که تاریخ تنظیم سند و پول گرفتن تغییر کرد و قرار شد بعد از زدن وکالت مقدار از پول رو بدن الباقی تا تنطیم سند بمونه که باز خریدار سه بار حضور پیدا نکرد و همین امر باعث شد که معامله دیگه که کرده بودم فسخ بشه و من ضرر کردم حالا با توجه به این جریانات و در نظر گرفتن کلاهبردار بودن املاک و شوهر عمه ‌و ابنکه ملک معمولی رو در قولنامه یه جا مشاع زدن بعد پایین تر آومدن زدن شش دانگ تجاری و دیر رسوندن پول به دستم از طرف خریدار معامله فسخ بشه؟ چون کلا دیگه با اون شرایط معامله ور کل برای من ضرر میباشد
با تشکر از پاسخگویتون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان فسخ خواهد بود زمانی که حق فسخ در قرارداد پیش بینی شده باشد

خیر در صورتی که حق فسخ در قرارداد پیش بینی شده باشد امکان فسخ خواهد بود

سلام.مواردی رو که شما فرمودین از موارد فسخ قولنامه نیستند مگر اینکه در قولنامه به وضوح معین و شرط شده باشد.

سلام ، مواردی که شما مطرح کردین از دلایل جواز فسخ نیستند بجز اینکه توی قولنامه صراحتا شرط شده باشه ، اگه خسارتی از نحوه عملکرد خریدار به شما وارد شده میتونید مستقلا واسه دریافتش شکایت کنید