مشارکت و معاونت در سرقت مقرون به آزار با سلاح سرد چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۱۲ #65720474

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
بنده الف/ به جرم مشارکت در سرقت مقرون به ازار با سلاح سرد دو راس گوسفند با خودرو ماکسیما و ب/ معاونت در سرقت ۲راس گوسفند با خودرو بی ام و شدم به هم راه ۳ نفر دیگر که از قبل کارشان سرقت بوده و محکم ۳مورد سرقت شدن. من فقط در جرم ب/حضور داشتم که با فریب دادنم برای کار دیگری بردنم که ثابت شد رای معاونت گرفتم ردیف ۴ شدم. ولی در جرم الف که با خودرو من که داخل نمایشگاه خودرو این ۳ نفر بوده بدون اطلاع بنده بوده جرم صورت گرفته و حضور نداشتم این ۳ نفر از ترسی که من خیانت در امانت نزنم اسرار داشتن که بودم در مواجه حضوری شاکی امد و من تنها بودم قاضی گفت این بوده شاکی هم گفت بله. ۳ماه زندان بودم با سند بیرونم و ۲سال و یک روز برای اولی و ۲سال ۱۵روز برایم معاونت حبس داده اعتراض زدم.
*رای اعتراض تجدید نظر نوشته تخفیف لحاظ شود و پرونده مختومه قاضی هم رای صادر کرده جواب نیومده.
*ایا بعد از تجدید نظر دادگاه دیگه برای رسیدگی نیست! چندین تخلف با مدرک هستش
*روند پرونده نگاه کردم مواجه حضوری من نیست و استعلام نقطه زنی خطم که جوابش خالی بود نیست!
*ایا در مواجه حضوری با شاکی که بغیر از من کسی نبود و به وکیلم اطلاع ندادن قانونی!

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سرقت مقرون با ازار و سلاح ۳ ماه تا سال و تا ۷۴ ضربه شلاق دارد
ولی معاونت در جرائم موجب تعزیر یک تا دو درجه پایین تر از مجازات جرم ارتکابی.