ایا شاکی میتونه که حکم اجرایی شده و غیابی هم بوده خسارت تادیه بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #65693818

باسلام
سال ۸۳ ۲ فقره چک دادم به مبلغ ۲ میلیون که پاس نشده ۷ ماه بعد در سال ۸۴ شاکی حکم اجرایی گرفته که باید ۴۶۰۰ پرداخت کنم که ۴۲۸۰ برای شاکی ومابقی هزینه دادرسی از اون تاریخ نامه یا پیگیری نشده وحال در سال ۹۷ نامه به دست من رسیده و در تاریخ ۱۱/۹۷ کلیه حساب ها مسدود شده ایا شاکی میتونه که حکمی که اجرایی شده و غیابی هم بوده به روز تبدیل کنه و خسارت تادییه بگیره و در ضمن دادگاه ۷ماه حبس تعزیری هم برای من حکم داده این چطوری میشه بعد از این چند سال قابل اجراست؟
باتشکر

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت تاخیر تادیه از زمان ارائه دادخواست توسط خواهان تا زمان پرداخت و تادیه دین برایتان محاسبه میشود و شما ملزم به پرداخت آن می باشید ولیکن میتوانید حکم را قبول نمایید و اعسار بدهید . در خصوص حبس تعزیری هم بدلیل مرور زمان قابلیت اجرایی ندارد .