حاضر به تحویل سهم ما به مستاجرمان نیستند؛ ما باید چکار کنیم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۸ #65676146

با سلام
احتراما پدر اینجانب فوت نموده و ما گواهی انحصار وراثت هم گرفته ایم اما مقداری زمین کشاورزی مشاع داشته که سند عادی دارد و یکی از اقوام که شریک مشاع میباشد سالیانه با سهم خودش اجاره اش میداده اما امسال هم بدون اجاره وراث اجاره داده است و میگوید تا زمانیکه از طریق دادگاه برای تقسیم زمین اقدام نکنید و سهمتان مشخص نشود حاضر به تحویل نیستند حتی مال الجاره سال قبل هم تحویل وراث نداده است حتی ما زمین و اب سهم خودمان را به شخصی اجاره دادیم ولی حاضر به تحویل سهم ما به مستاجرمان نیستند حال ما باید چکار کنیم خودمان شکایت کنیم یا مستاجرمان باید درخواست بدهد که چرا سهم اجاره اش را تحویلش نمیدهند

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید برای رفع تصرف ؛ اجرت المثل ؛ واجاره بهاء ایم تصرف شریک تان دادخواست بدین

دادخواست رفع تصرف و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را به عنوان وراث می توانید مطرح کنید

سلام و ارادت
خودتان بایستی اقدام نمایید .

شما دادخواست اثبات مالکیت سپس خلع ید بدین

با سلام باتوجه به توضیحات داده شده بهترین کار اینست که وراث باهم یا وکالت به یکی از وراث بدهید تا تصرف عدوانی را مطرح تا با ارجاع به کارشناس سهم کلی شما از شریک جدا شده و بقیه مراحل

دادخواست مطالبه از باب اجرت المثل تقدیم نمایید

درود
می توانید با اثبات مالکیت دادخواست خلع ید مشاعی و اجرت المثل ایام تصرف بدهید.