میتواند در دادخواست طلاقش به ان اشاره کند و بگوید که اقای قاضی ببینید این اگر مرا دوست داشت برای من این حکم را نمیگرفت، و عسر و حرج برایش قلمداد شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۳ #65671048

سلام
اگر در پرونده کیفری توهین زوجه به زوج در اداره کار زوج اثبات شود و حکم نقدی و یا هر حکم دیگر برای زوجه داده شود، ایا میتواند در دادخواست طلاقش به ان اشاره کند و بگوید که اقای قاضی ببینید این اگر مرا دوست داشت برای من این حکم را نمیگرفت، و عصر و حرج برایش قلمداد شود؟
و این حکم برای زوج کجاها در مراحل دادگاه (چه طلاق که توسط زوجه باشه،و یا الزام به تمکین و یا ..) میتواند کاربرد داشته باشد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ارتباطی بین حکم اداره کار با تقاضای طلاق همسرتان وجود ندارد و ایشان نمیتواند با ان حکم از شما طلاق بگیرد.

سلام
این موضوع ارتباطی با عسر و حرج زوجه ندارد

موضوعات مورد اشاره شما هیچکدام نمیتواند عسر و حرج زوجه را ثابت نماید .

شکایت در اداره کار، ارتباطی به اثبات عسروحرج ندارد.

این حکم از مصادیق عسر وحرج محسوب نمیشه

کحکم اداره کار ربطی به عسر و حرج در دادکاه خانواده ندارد

من متوجه نشدم ادراه کار چه ربطی به توهین وضرب جرح دارد