اینکه در قسم دادگاه چه بگوید را میتوان خودم تعیین کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۷ #65657140

با شناختی که از متهم دارم خیلی راحت قسم دروغ به قرآن و خدا و مقدسات میخوره. حتی در حالت عادی توهین و تبلیغات ضد دین میکنه ولی جلو مردم بخاطر موقعیت کاریش محافظه کاره. ایا میتونم در دادگاه از قاضی بخوام قسم رو دقیقا اون ‌طوری که من میخوام بخوره یا نه؟ همه چیز رو انکار میکنه امارات و قرائن هست ولی شاهد دروغگوتر از خودش اورده. مطمئنم طرف نمیتونه قسم دروغ به جان مادرش بخوره ایا میتونم متهم رو در دادگاه ملزم کنم عین قسمی که من میخوام رو بخوره؟ اگه نخوره چی؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر . اتیان سوگند دارای شرایطی است که در قانون مشخص شده و نمیتوان به میل شخصی آن را تغییر داد . البته سئوال از شهود را میتوانید از دادگاه درخواست کرده و با سئوالات خود غیر واقع بودن شهادت ها را ثابت کنید .

سلام
بر عهده قاضی است که موافقت کند یا خیر