ادعا نموده چون من به تعهدم در مبایعه نامه عمل نکردم، ادعای خسارت انجام تعهد نموده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #65636231

سلام و عرض ادب.ملکی را پارسال خریدم یک میلیارد تومن. که ۹۰۰ میلیون را پای قولنامه پرداخت کردم و اوایل امسال رفتیم محضر جهت انتقال سند. سند منتقل شد و از ۱۰۰ میلیون بدهی ۹۶ میلیون را پرداخت کردم. ( ۴ میلیون جای دیگه بجای فروشنده و تعهد زبانی که داده بود  هزینه کردم و از حسابش کم کردم و اون موقع قبول کرد و مدرکی هم ندارم جهت این پرداخت.) الان بعد از گذشت ۱۰ ماه فروشنده رفته دادگاه و ادعا نموده چون من به تعهدم در مبایعه نامه عمل نکردم و ۱۰۰ میلیون را کامل ندادم ادعای خسارت انجام تعهد که روزی ۵۰۰ هزار تومن بوده از روز انتقال سند تا امروز کرده!!!!! ( نامرد بازی محض)

ممنون میشم بگید تکلیف چیست.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا در بنچاق سران دفاتر بحث مالی را قید میکنن یعنی مینویسند که ( حسب اقرار فروشنده تمام ثمن معامله را دریافت کرده یا ..) به دفتری که سند را تنظیم کرد مراجعه و بخواهید رونوشت بنچاق را بهتون بده بعد مطالعه نمایید به احتمال ۹۵ درصد به همچین جمله برخورد خواهید کرد، سپس آن را به عنوان دلیل پرداخت تمام ثمن به دادگاه ارائه نمایید

سلام شما باید اثبات نمایید که مبلغ ۴تومن در قالب کاری که انجام دادید تسویه شده و در این راستا به شهادت شهود نیز می توانید استناد کنید