آیا این سهم الارث که من خریده ام؛ بدهکارها میتوانند به مزایده بگذارند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #65620697

سلام خسته نباشید
مقدار ۵ هکتار شش دانگ زمین کشاورزی سهم الارث خریداری کردم طبق نامه ای که وراث تقسیم کرده بودن بین خودشان. بعد از مدت سه ماه از اون آقا که من خریداری کرده بودم بابت بدهکاری که بالا آورده شکایت کردن بجای طلبشون سهم الارث اون آقا رو به مزایده بزاره دولت آیا این سهم الارث آقا که من خریده ام سه ماه قبل میتونن بدهکاراها به مزایده بزارن و زمین ها رو بجای طلبشون ببرن ضمنا فروشنده متواری شده منم وکالت قطعی و ثبتی دارم برای خریدن زمین ها و مبلغ ۲۳۰میلیون پرداخت کردم

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید به استناد قرارداد خرید خود به اجرای احکام مراجعه و در اجرای ماده ۱۴۷ قانون اجرای احکام مدنی اعتراض ثالث اجرایی نسبت به توقیف مال مذکور بنمایید
در این صورت دادگاه به اعتراض شما رسیدگی و چنانچه احراز نمود که شما قبل از توقیف ملک را خریده اید حکم رفع توقیف آن صادر خواهند نمود