نحوه جلوگیری از توقیف اموال بابت مهریه با اثبات فرزندخوانده متوفی بودن

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴ #65576591

بنده فرزند خوانده یک خانواده هستم. در حقیقت آقا و خانمی که پیششون بزرگ شدم پدر و مادربزرگم بودند ولی در شناسنامه پدر و مادر محسوب شده‌اند. از طریق پدربزرگ (پدر شناسنامه‌ای) ارثی به من رسیده و من و خانمم در آستانه جدایی هستیم و چشم به این اموال دوخته. چطور می‌تونم به قاضی خانواده بگم که این اموال من نیست و من فرزندخوانده هستم؟ یا می‌تونم بین خودم و سایر فرزندان که عمو و عمه‌های من محسوب میشن چیزی نوشته بشه؟ یک راه قوی و خوب ممنون میشم بهم معرفی کنین.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدوا تقاضای ابطال شناسنامه و حذف نام پدربزرگ و مادربزرگ از شناسنامه تان را تقدیم نمائید

با وجود عمو و عمه که خانواده درجه یک می باشند به شما ارث نمیرسد.

سلام
فرزندخوانده ارث نمی برد.ولی مورد مشروح شما فرزندخواندگی نیست.شما طبق شناسنامه فرزند هستید و قبل از اثبات خلاف این موضوع و ابطال اسناد و ... دادگاه به شناسنامه توجه می کند.
نیاز به طرح چند دعوی تواما دارید.از وکیل راهنمایی بگیرید.

با سلام
فرزند خوانده چه به واسطه نسب و چه به واسطه سبب از پدر و مادر ارث نمی برد و نمی تواند جز وراث محسوب گردد اگرچه اسم وی در شناسنامه درج شده باشد در فرض سوال از طرفی با توجه به اینکه پدر خوانده و مادر خوانده شما پدر بزرگ و مادر بزرگتان می باشند لذا با وجود وراث طبقه اول(عمو و عمه ها) باز هم ارث از پدر بزرگ و مادر بزرگ به شما نخواهد رسید در نتیجه همسر شما حق مطالبه مهریه را از این طریق را نخواهد داشت لیکن توصیه می شود وکیل بگیرید.

سلام این موضوع منوط به ابطال یک سند رسمی یعنی شناسنامه است و باید ابتدا این موضوع ثابت گردد