برای رفع توقیف خودرو از کدام دادگاه تقاضای رفع توقیف کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۴ #65566321

یک واحد مسکونی ۶۵ متری در تهران - یک خودرو ال ۹۰ - امتیاز یک واحد مسکونی ۷۵ متری مسکن مهر در پرند - اموال بنده میباشد که توسط خانومم بابت مطالبه مهریه ۴۰۰ سکه طلا توقیف گردیده. محل زندگی من یک واحد رهن شده در تهران بوده که بلافاصله بعد از اطلاع از توقیف اموال واحد رهن شده را تحویل داده و به ملک خودم واحد ۶۵ متری قبل از ارزیابی اداره ثبت نقل مکان کردم و از اداره ثبت در خواست مستثنیات دین نمودم. اداره ثبت مامور تحقیق برای تایید سکونت من در ملک ۶۵ متری اعزام نمود که با تحقیق از همسایه ها و بازدید داخل ملک سکونت من را در گزارش خود تایید نمود.آیا ملک کل ملک ۶۵متری بابت مستثنیات رفع توقیف میشود و اگر رفع نشد از کجا باید اقدام کنم همچنین تنها درآمد زندگی من خودرو ال ۹۰ میباشد و در تپسی و اسنپ نزدیک به ۲سال سابقه فعالیت دارم آیا برای رفع توقیف خودرو از کدام دادگاه تقاضای رفع توقیف کنم و آیا امکان رفع آن وجود دارد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که به جهت وصول طلب و دین خود قادر به اخذ اجراییه بوده و پس از مراحل قانونی آن را اخذ نماید، خودرو شخص مدیون توقیف می شود. وکیل قانونی او تقاضای رفع توقیف خودرو را به دادگاه تسلیم نموده و باید با ارائه مدارک و مستندات در دادگاه ثابت کند که خودرو شامل بند ۵ مستثنیات دین بوده و وسیله امرار و معاش برای شخص می باشد و از این طریق به حکم صادره دادگاه اعتراض نماید. در صورتی که دادگاه با این اعتراض که خودرو در زندگی شخص مدیون ضروری و وسیله امرار و معاش وی می باشد، موافقت کند، حکم به رفع توقیف خودرو را صادر می نماید. در صورتی که دادگاه ضرورتی را در خصوص خودرو توقیف شده در امرار و معاش شخص مدیون تشخیص ندهد و یا تشخیص دهد که خودرو ارزان تری قادر به رفع نیاز وی می باشد، حکم عدم رفع توقیف خودرو صادر می شود. در صورتی که از سوی دادگاه بدوی حکم رفع توقیف خودرو صادر نشود، امکان شکایت و پیگیری در مرجع و دادگاه تجدید نظر برای فرد وجود خواهد داشت.