در صورت عدم پرداخت اقساط وام توسط شخص اقساط از حقوق پدرم کم میشه چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۰ #65559547

سلام
یک خانه وام دار در _ را فروختم ۴۴ میلیون وام داره با سود مشارکت ۵۸ میلیون شده،پدرم هم ضمانت کسر از حقوق گذاشته، به یه بنگاه دار فروختم به صورت وکالتی، ایشونم یه هفته بعد فروخت به یه نفر ۸۰ میلیون سفته ازش گرفت بابت پرداخت اقساط وام. سفته سفید امضا ست و فقط پشت سفته نوشته بابت ضمانت "عدم پرداخت قسط و نقل و انتقال" و یه تعهد نامه محضری هم بابت پرداخت قسط ازش گرفته،الان ۲ ماهه خونه فروخته شده ماه اول قسط پرداخت کرد ماه دوم ۷ تیر باید میداد ولی نداده،الان باید چکار کنم؟ نمیخوام از حقوق پدرم کسر بشه "نکته اینکه خونه های مسکن مهر _به صورت وکالتی فروخته میشن بعد باید از طریق شرکت عمران که حدود ۱۰ ماه طول میکشه انتقال پیدا کنه،سفته ما هم برای پرداخت اقساطه هم نقل و انتقال" چه کنیم؟

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بانک پدرشما را می شناسد .
شماهم‌می توانید ازطریق سفته ها اقدام کنید وقتی که اقساط را پرداخت نکند

با سلام شما حق درج مبلغ و تاریخ و واخواست و طرح دادخواست در مورد سفته ها را دارید.

با سلام
در صورت عدم پرداخت اقساط از سوی متعهد ، ضامن متعهد به پرداخت بدهی مدیون می باشد. بنابر این در صورت مراجعه بانک ( با فرض اینکه تعهدات برای کسر حقوق به صورت قانونی و کافی منعقد شده باشد) از حقوق پدر شما کسر خواهد شد. البته امکان مطالبه وجوه کسر شده از حقوق ، از طریق ارائه دادخواست به دادگاه و یا شورای حل اختلاف (در مبالغ کمتراز ۲۰ میلیون تومان) وجود دارد.

میتوانید در صورت عدم پرداخت اقساط و کسر از حقوق نسبت به اجرای سفته اقدام نمایید .